רויאל קנין דנטלי

דיון מתוך פורום  וטרינריה

03/07/2015 | 19:11 | מאת: בונו

שלום, לחתול שלי יש אבנית בשיניים ברמה בינונית. הוטרינר המליץ לי על מזון יבש דנטלי רפואי של רויאל קנין. ראיתי באתר כלשהו שכתוב שהמזון לא מומלץ לחתולים עם כשל לב או לחץ דם גבוה. לא ידוע לי אם החתול שלי סובל מבעיות אלו. הוא בן 11. האם יכולה להיות סכנה בשימוש במזון זה עבור החתול שלי? תודה

05/07/2015 | 18:55 | מאת: ד"ר יובל סמואל

שלום מזון דנטלי של רויאל קנין לא אמור לפגוע בלב. במידה ואתם רוצים להיות בטוחים שאין מעבר לכך פתולוגיות ניתן להמשיך אבחון אצל הוטרינר המקורי שבוע טוב

מנהלי פורום וטרינריה