כלב משלשל

דיון מתוך פורום  וטרינריה

04/03/2015 | 19:28 | מאת: מור מיכאלוב

הכלב שלי בן שמונה חודשים מסוג צ'יוואווה. החודש החלפתי לו אוכל, והיום הוא התחיל לשלשל במידה מאוד מאוד מועטה והוא שלשל בסוף היום קצת ריר (יש לציין שהוא לא שלשל הרבה ריר והצואה הייתה ירוקה) זה קשור להחלפת האוכל? אני צריכה לדאוג?

05/03/2015 | 12:44 | מאת: ד"ר יובל סמואל

שלום מור במידה והחלפת האוכל נעשתה בימיים האחרונים, בשבוע האחרון אז ישנה סבירות גבוהה שהשלשול נובע מהחלפת המזון בעיקר עם ההחלפה מסוג אחד לשני לא נעשתה בצורה הדרגתית. במידה והחלפת המזון נעשתה לפני זמן רק יותר וכעת הכלב משלשל כנראה אין קשר בין השלשול להחלפת המזון, זה יכול להיות קשור למשהו שהכלב אכל. במידה וממשיך לשלשל או שישנה ירידה בחיוניות של הכלב, ירידה בתאבון יש צורך לגשת לווטרינר לבדיקה.

מנהלי פורום וטרינריה