הפקינז שלי

דיון מתוך פורום  וטרינריה

03/09/2014 | 00:24 | מאת: ענבל אטיאס

לפני יומיים שמתי לכלב שלי אמפולה נגד פרעושים הנקראת סולטיף , יום למחרת התעורר והתנהג מוזר לא כרגיל ובעת שאני מוציאה אותו לטיול הוא לא רגוע וכל שניה מסתובב אחורה בתנועות חדות לצד ימין אחורי שלו וגם נשכב על הגב ומתגרד על הרצפה . בבית ההליכה שלו מאוד מהירה והוא ממש עצוב , לקחתי לווטרינרית שלא ידעה לאבחן מה הבעיה ושלחה אותי הביתה למעקב . אני בלחץ ואינני יודעת מה לעשות האם יש עצה או משהו שיכול להיות הבעיה ???? בבקשה עזרה

03/09/2014 | 13:16 | מאת: ד"ר טליה מור

הוטרינרית שללה אפשרות של תגובה לסולטיף ?

03/09/2014 | 15:20 | מאת: ענבל אטיאס

הווטרינרית אמרה שיש סיכוי שזו תגובה לסולטיף ולכן ביקשה שארחץ אותו עם שמפו לכלבים היטב על מנת להסיר את האמפולה אך מצבו נשאר אותו דבר אחרי הרחיצה . עליי לציין כי לפני כשנתיים וחצי עבר הכלב שלי שיתוק פלג גוף תחתון כתוצאה מפריצת דיסק ..... בגדול היא לא יכלה לאתר מה הבעיה אחרי שבדקה אותו

מנהלי פורום וטרינריה