זנב שבור?

דיון מתוך פורום  וטרינריה

25/05/2014 | 06:44 | מאת: איקס

שלום יש לי כלבת לברדרור בת 6 מאתמול אחרי ששטפנו אותה הזנב שלה כל הזמן למטה במצב תמידי האם יש לה שבר או משהו אחר

25/05/2014 | 14:15 | מאת: ד"ר טליה מור

מאיזה גזע הכלבה ? האם ישנו כאב במגע, האם החל מיד לאחר השטיפה, האם קיבלה מכה באזור ? איני יכול לאמר אם ישנו נזק לרקמה קשה כמו עצם או לרקמה רכה . יש צורך למשש את האזור לנסות להפיק כאב ולפעמים יש צורך בצילום. ישנו סינדרום שנקרא limber tail אצל כלבים, אופייני לכלבי צייד שמגיב יפה למנוחה ולטיפול אנטי דלקתי, אבל רק לאחר שלא נמצאה בעיה אחרת. גשו לבדיקה.

מנהלי פורום וטרינריה