שלום הכלב שלי ננשך ע"י כלב משוחרר

דיון מתוך פורום  וטרינריה

26/01/2014 | 13:04 | מאת: עינב

שלום, אתמול בשעה 22:00 הוצאתי את הכלב שלי-פקינז מעורב לטיול קצר בערב , הוא ראה והריח כלבה מיוחמת באיזור הגן שעשועים (כי הוא לא מסורס),הוא משך אותי אחורה לשם והיה שם זכר אחר שאני גם מכירה אותו ללא הבעלים שלו. הכלבים נהמו אחד על השני ואחרי כמה שניות הכלב השני שהוא גדול קפץ על הכלב שלי שהיה קשור ברצועה ביד שלי , ניסיתי להילחם איתו בעטתי בו ומשכתי את הכלב שלי . אחרי כמה שניות הצלחתי להוציא אותו מהפה שלו, ומהמשיכה נפלתי על הרצפה שהכלב שלי על הידיים שלי, הכלב השני הסתובב סביבנו פחדתי שיזנק עליי. אחר כך מהר רצתי הביתה והבחנתי שהמעיל הלבן שלי מלא מלא בדם . ההורים שלי לקחו אותי אל הבעלים של הכלב הוא ראה את המצב של הכלב שלי ואמר שלא נראה לו שצריך וטרינר בשעה כזו.(כמובן שהוא לא ירצה לשלם רפואת חירום), בכל אופן החלטתי לקחת אותו הוטרינר ראה שיש חורים ביד שמאל חיטא, שם סיכות ,נתן 2 זריקות ותרופות לבית. עלות הטיפול 630 ש"ח . הכלב שלי לא יכול לדרוך על היד מאתמול, והכלב המשוחרר הוא כלב תוקפני מאוד, הוא נשך ילד שאני מכירה בשכונה. מה עושים עם הכלב אם אני רוצה להסגיר אותו? איך אני מוציאה ממנו את כל עלות הטיפול? האם יש חוק המחייב אותו לשלם כי הכלב שלו היה משוחרר לבדו?(הטענה שלו שהוא ברח לו ,אבל הוא לא חיפש אותו למרות שהוא מסוכן). מה לעשות אני ממש מפחדת!

28/01/2014 | 00:06 | מאת: ד"ר טליה מור

עינב, על פי חוק על הכלב להיות קשור ברצועה, כך שעל סמך תאורך נראה כי הבעלים של הכלב הנושך הפר חוק זה. נסו להגיע להסדר בינכם, שכן להתחיל עם תביעות ועורכי דין יהיה יותר ארוך ויקר..

מנהלי פורום וטרינריה