ניקוי שיניים לחתול

דיון מתוך פורום  וטרינריה

15/12/2013 | 10:05 | מאת: לי

הי, יש לי חתול זכר בן שנתיים. מעורב (פרסי והימליה כניראה). בריא. הוא במעקב של וטרינר באופן קבוע. לאחרונה קראתי על ג'ל לניקוי שיניים של חברת אורוזם orozym. האם אני צריכה לבדוק עם הוטרינר האם הג'ל מתאים לחתול שלי? או שאני יכולה פשוט לרכוש ולהשתמש? כמה פעמים ביום / בשבוע מומלץ להשתמש בזה? תודה.

15/12/2013 | 12:47 | מאת: ד"ר טליה מור

קשה להתמיד ולא תמיד החתולים משתפים פעולה, אבל לנסות אפשר ובתנאי שמשתמשים בתכשיר עם התוויה לחתולים. שיהיה בהצלחה

מנהלי פורום וטרינריה