חשד לרשלנות

דיון מתוך פורום  וטרינריה

05/07/2013 | 20:32 | מאת: פינוקי

פניתי לוטרינר בשל החתול הזקן שלי (בן 15) שהפסיק לאכול. הוטרינר איבחן אצלו (ללא צילום או בדיקת דם) שן פגועה, ולאחר שהרדים אותו לצורך טיפול אמר שעשה לו אינפוזיה וחוקן ולהמשך טיפול נתן לי סטרואידים להזריק לו לפה מדי יום ובהמשך להגביר מינון. הסטרואידים עזרו לתאבון לימים ספורים ואז החתול דעך והפסיק לגמרי לאכול עד שהגיע לאפיסת כוחות ונאלצתי לחזור לאותו וטרינר שירדים אותו סופית.. גם חתלתול אחר שהבאתי אליו הוא איבחן שיש לו כנראה קרע בסרעפת, נתן לו מיני זריקות והחתול נפח את נשמתו לאחר יומיים.. שאלתי היא,האם נהוג בכלל לטפל באמצעות סטרואידים? האם יש כאו רשלנות רפואית? אין לי חוות דעת אחרת מוטרינר אחר כי שני החתולים כבר מתים. נתקלתי במקרה אחר של רשלנות אצל אותו וטרינר... מן הסתם הוא יאבחן בצורה שגויה עוד מחלות, ויגרום למקרי מוות נוספים של חיות אחרות. מה עלי לעשות?

09/07/2013 | 14:28 | מאת: ד"ר טליה מור

פינוקי, על סמך תאורך בלבד איני יכולה לחוות דיעה. אין גם להסיק מדבריך כי מדובר ברשלנות. במידה ואינך מרוצה, אתה תמיד יכול לפנות לוטרינר אחר...

מנהלי פורום וטרינריה