מומים מולדים בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  וטרינריה

21/05/2013 | 20:24 | מאת: רוי

שלום אני רוצה לתיעץ בקשר לכלב שלי שיצו בן 4 נולד עם מומים באורוטרים אקטופים זה כלב שאני צריכה לשתן הוא אוכל אוכל מיוחד כלייתי כול עוד הוא לא יעבור ניתוח בדרכי השתן {שעד עכשן דחיתי כי נותנו לי 50% הישרדות וכמו כן לא בטוח שהוא יוכל להשתן לבד} אבל מצבו לא טוב והוא סובל מדלקות ודימומים תכופים והוא נהיה חלש ההיתי רוצה לקבל חבות דעת והמלצות למומחים בדרכי השתן תודה

23/05/2013 | 10:08 | מאת: ד"ר טליה מור

דר גלעד שגב, בית החולים הווטרינרי בית דגן. ותגיד שאני הפנתי אותך.

מנהלי פורום וטרינריה