חתלתלת

דיון מתוך פורום  וטרינריה

21/02/2013 | 18:06 | מאת: ליאור

אני מספקת בית אומנה לחתולים ולאחרונה הגיעה אלי גורה שבמהלך שהותה אצלי התפרצה אצלה מחלת החתלתלת. זרקתי את הכל החפצים של, ארגז החול, צעצועים, כלי אוכל וכו' והחדר עבר ניקוי, עם זאת אני חוששת להכניס לשם חתול חדש מהפחד שאולי פספסתי משהו. האם יש תקופת זמן שאחריה החדר יהפוך להיות בטוח שוב?

22/02/2013 | 10:14 | מאת: ד"ר טליה מור

ליאור, הוירוס יכול לשרוד בסביבה חודשים ואף שנים !! את הסביבה, כלים, ארגז צרכים וכדומה לשטוף עם אקונומיקה מדוללת 1:32 אני הייתי נמנעת מלהכניס חתולים לאזור אלא אם הם מחוסנים כראוי.

מנהלי פורום וטרינריה