כלב מקיא נוזל צהוב בכמות גדולה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

10/09/2012 | 01:57 | מאת: מירי

שלום, הכלב שלי מקיא מאמול בצהריים, נוזל צבוה דומה לפיפי. מה יכולה להיות הסיבה. הוא בן קצת יותר משנתיים, אבקש את עזרתך.

10/09/2012 | 20:13 | מאת: ד"ר טליה מור

מירי, הכלב מקיא מיצי קיבה. הסיבות להקאות רבות ולא כולן בהכרח קשורות לבעיה ישירה במערכת העיכול. רגישות למזון, שינויים בתזונה, דלקת קיבה, טפילים, חסימות,מחלות ויראליות וזיהומיות, גופים זרים, תולעת הפארק, דלקת לבלב, כבד, כליות , הרעלות, והרשימה עוד ארוכה. האם ההקאה הינה הסימן היחיד, האם הוא מקיא רק נוזל או גם אוכל, האם תאבון תקין, האם החלפת לו אוכל , האם יש לו מצב רוח טוב ותאבון ? ממליצה לך לגשת בהקדם לבדיקה לצורך איבחון וקבלת טיפול, לפני שהמצב יחמיר.

מנהלי פורום וטרינריה