סקליבור והריון

דיון מתוך פורום  וטרינריה

21/04/2012 | 15:06 | מאת: ענת

שלום! יש לי כלבה בת 4, אני רוצה לשים לה קולר בשם סקליבור למניעה של קרציות שאוטוטו יתחילו לתקוף עם בוא הקיץ. אני בהריון, מסיימת שליש ראשון האם זה יכול להיות מסוכן? האם ולמשך כמה זמן אני צריכה להימנע ממגע עם הכלבה? היא כלבה קטנה, גדלה בבית, ואוהבת מאוד ליטופים... ואם לא הקולר, איזה פתרון ידידותי מספיק אך יעיל יש לקרציות שהולך יחד עם עובר מתפתח? תודה רבה ענת

22/04/2012 | 09:47 | מאת: ד"ר טליה מור

ענת, קודםכל שיהיה לך בהצלחה עם ההריון. סקליבור הינו קולר לטיפול ומניעה של קרציות בכלבים. התכשיר מיועד לכלבים בלבד ובלבד שגילם מעל 12 שבועות (למיטב זיכרוני ) על פי הוראות היצרן ניתן להשתמש בו גם בכלבות הרות ומניקות. אין לשים על חתולים . יש להימנע ממגע עם החומר הפעיל שעל הקולר, יש להימנע ממגע עם העיניים העור או הפה. איני יודעת לגבי מגבלות החלות על נשים בהריון, לפרטים נוספים פני אל החברה היבואנית או התיעצי עם הרופא המטפל שלך. בברכה, ד?ר טליה מור בברכה

מנהלי פורום וטרינריה