תולעים אצל חתול

דיון מתוך פורום  וטרינריה

06/03/2012 | 14:27 | מאת: ת

שלום, יש לי חתול בן שנה וקצת. במשך השנה נתתי לו VERMOUX נגד תולעים שלוש סדרות של טיפולים. למשל, 3 ימים של חצי כדור כל יום ובעוד שבוע עוד 3 ימים של חצי כדור כל יום. או 3 ימים של כדור כל יום ובעוד שבוע עוד 3 ימים של כדור כל יום. הבעיה של תולעים נשארה למרות הטיפול. איזה עוד טיפול אפשר לתת? תודה

06/03/2012 | 14:30 | מאת: ת

אני רוצה לציין שנאלצתי לשבור את הכדורים של VERMOUX לחתיכות קטנות ולשים לתוך חתיחכות הבשר כי חתול היה יורק את הכדור בחזרה אחרי שהייתי שם לו אותו בפה וגם עם קושי רב ושריטות

06/03/2012 | 16:14 | מאת: ד"ר טליה מור

ורמוקס הינו תכשיר הומאני בעל טווח פעולה צר. הטיפול המקובל לחתולים הינו בתכשיר וטרינרי הנקרא drontal cat להשיג במרפאות הוטרינריות בברכה' ד"ר טליה מור - אנדוסקופיה וטרינרית

06/03/2012 | 23:37 | מאת: ת

מנהלי פורום וטרינריה