בעיה עם שכנים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

23/07/2011 | 01:16 | מאת: טל

שלום, אני מאכילה שני חתולי רחוב,אחד מהם הופיע רק לפני חודש אבל הספיק להיקשר אליי ונראה שהוא לא רק מחפש מזון אלא גם תשומת לב. הוא מחכה בכל יום בכניסה למדרגות הבניין.הבעיה שאני גרה בבניין עם זוג שכנים מצד ימין והם לא מרוצים מהעובדה שהחתולים מסתובבים מתחת לבניין. האם הם יכולים להתקשר לעירייה לבקש שייקחו את החתולים רק כי הם מפריעים להם?האם יש חוק שאוסר על האכלת חתולי רחוב?אני גרה במודיעין. המצב שלהם יהיה רע אם יעבירו אותם מהרחוב שלי.זה פשוט לגזור עליהם גזר דין מוות. אני מאכילה אותם די רחוק מהבניין אבל אין לי מה לעשות שהם מחכים לי ליד הבית,זו הטריטוריה שלהם ושם הם רגילים להסתובב..מה אני אמורה לעשות?אני כל יום בפחדים שייקחו לי אותם..

23/07/2011 | 23:36 | מאת: ד"ר טליה מור

טל, אני לא מכירה חוק שאוסר על האכלת חתולי רחוב וגם לא חושבת שיבואו יקחו אותם ויעבירו למקום אחר... מה שכן כדאי לברר עם העיריה בענין סירוס ועיקור חתולי רחוב ומתן חיסון כלבת.

מנהלי פורום וטרינריה