מזון רפואי דיאטטי לכלב

דיון מתוך פורום  וטרינריה

07/10/2020 | 20:26 | מאת: נועה

שלום, יש לי כלבה גדולה, מעורבת, בת 12 עם עודף משקל (כיום 38 קילו וצריכה לשקול 34-35 בערך). לצערי כבר הולכת מאוד לאט. וטרינר הציע לי לקבל מזון רפואי מסוג מטבוליק מוביליטי של הילס. א. לא ידוע לי על בעיית פרקים אצל הכלבה שלי. האם יש טעם בתוספת הזו או שאפשר להסתפק רק באוכל הדיאטטי? (מטבוליק ללא תוספת מוביליטי. שואלת בשל ההפרש במחיר). ב. ראיתי שהסוג מזון הזה מאוד מאוד יקר. אני תוהה האם יש חברה מתחרה עם מוצר דומה. כלומר האם מוצדק לקנות רק את הסוג הספציפי שהומלץ לי, או שאוכל למצוא חברות מתחרות שמציעות מוצר דומה של אוכל רפואי ודיאטטי? ג. ראיתי שיש מזונות שעליהם כתוב דיאט ועל חלקן כתוב לייט. מה ההבדל? תודה

האם בוצעו לכלבה בדיקות דם מלאות? רצוי לבצע לדעתי לפני החלטה על המזון הדיאטטי המועדף? יש לה איזשהן בעיות עור נלוות?

10/10/2020 | 21:18 | מאת: נועה

שלום, הכלבה עברה לאחרונה בדיקה שגרתית אך ללא בדיקת דם. למעט פלולה גדולה שצמחה לה בבטן אין לה בעיות עור מיוחדות. הפלולה במעקב...

מנהלי פורום וטרינריה