הליכה לא יציבה של חתולה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

05/10/2020 | 18:35 | מאת: יובל

שלום רב, יש לנו חתולת רחוב שמבקרת אותנו בתדירות גבוהה. לפני מס' ימים היא התחילה ללכת לא יציב, הליכה עם נטיה שמאלה ובקושי זזה ואכלה. היום אני רואה שמצבה יותר טוב, ההליכה שלה יותר יציבה אבל עדיין נוטה טיפ טיפה שמאלה, אם למשל היא קופצת על כיסא לשבת אז נראה שיש לה תחושה של איבוד מיקום לשניה ואז מתיישבת. בנוסף נראה שהיא חלשה למרות שטיפ טיפה התחילה לאכול. יכול להיות שזה משהו שיעבור לה בימים הקרובים ? גיל החתולה מעל 0 1. תודה

קשה לענות על שאלה זו בצורה מקצועית ואחראית מבלי לבדוק החתולה. ממליץ בחום לנסות ולהביאה לבדיקה של רופא וטרינר.

מנהלי פורום וטרינריה