פריקת פיקות ברכיים בכלבה מבוגרת

דיון מתוך פורום  וטרינריה

30/09/2020 | 13:42 | מאת: חימי

שלום רב, יש לי כלבה מגזע יורקשייר טרייר בת כמעט 15 (!). לאחרונה היא הולכת יותר לאט, ולפעמים מתקשה לקום ממצב של שכיבה. מבחינה רפואית היא עם פריקת ברך באחת מהרגליים האחוריות שלה באופן קבוע כבר שנים רבות, ולמרות האבחנה היא אינה מראה סימנים שזה מפריע לה כלל (הברך פורקת וחוזרת למקום ללא שום התערבות). לאחרונה התופעה הופיעה בברך של הרגל האחורית השנייה. היא בסך הכל בריאה ואף שוקלת באופן תקין (אפילו קצת רזה). שאלתי היא האם יש תרופות שיכולות להקל על הבעיות האלה כמו מגה גלופלקס או שאולי אני צריך לקחת אותה לטיפולים אלטרנטיביים כמו דיקור או משהו אחר שיכול לסייע? תודה

האפשרויות שאמרת קיימות, אך לפני עיצה או החלטה מייעץ להביא אותה לבדיקה של רופא וטרינר.

מנהלי פורום וטרינריה