זיווג בעלי חיים-כלבים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

02/09/2020 | 04:38 | מאת: שי

שלום, יש לי כלבת שפיץ בת 3 שוקלת 4 קילו, וסקי סיבירי בן שנה וחצי, ששוקל 35 קילו בערך, שהגיע לבגרות. הכלבה מיוחמת, ויש לי חשש שהם הזדווגו. שאלתי היא האם כלב גדול שכזה יכול לזווג כלבה כזאת קטנה?. ואם כן מה הסיכויים שיתקיים הריון? האם עיקור משפיע על שמחת החיים של הכלבה? האם יש לי סיבה באמת לחשוש מלעקר?

תיאורטית ייתכן זיווג וכמובן הריון. גם באנשים יש לעיתים הבדלי גודל משמעותיים ובכל זאת זה מצליח.... עיקור לא אמור לפגוע בשמחת החיים של הכלבה.

מנהלי פורום וטרינריה