כושר לגולדן רטריבר מזדקנת

דיון מתוך פורום  וטרינריה

12/06/2020 | 18:00 | מאת: עמית

בשנה האחרונה מטיילת פחות , עד לשנתיים האחרונות הייתה מצטרפת אלי לכל טיול והליכה היא ללא רצועה הולכת בכף שלה ,כולל(בגלל שהיא כזו לאסי וכל הילדים אהבים אותה)לסיבוב העיר וחנויות , הייתי חוזר אתה מסיבוב של שעות ןעם הייתי יוצא שוב הייתה בשמחה גדולה מצטרפת ,בשנה האחרונה היא בוחרת שלא להצטרף ,רק לטיול הבוקר לגינה סה"כ כ2.5 ק"מ וכן לטיול הערב לגינה עוד כ2.5 קמ ,חוצמזה היא כל היום רובצת בפינה שלה ,בבית או בחצר, מה לעשות אם תתחיל לסרב ללכת לשני הטיולים הללו שחוץ מהם ,אין לה שום פעילות פיזית ,האם להכריח אותה בכדי שלא תתנוון?

מציע לזרום עימה, הגיל עושה את שלו גם אצלינו. אולי טיולים קצרים יותר ישיגו את המטרה.

מנהלי פורום וטרינריה