חשד להתפרצות מאוחרת של כלבת

דיון מתוך פורום  וטרינריה

06/06/2020 | 12:40 | מאת: ארד

שלום, לפני כמעט 4 שנים ננשכתי ע"י כלב פינצ'ר בייתי שתקף אותי ללא סיבה. השגתי ממנו אישור אגרת חיסון לכלבת בתוקף של 8 חודשים, ורופאת האזור (זה היה בת"א) אמרה שאין צורך בחיסון עבורי. לא הטרחתי את בעלי הכלב להכניסו להסגר של 10 ימים כי היה לו חיסון. בשנתיים האחרונות התחלתי לפתח כל מיני תסמיני חרדה וכאבים לא מוסברים בעיקר בפלק הגוף העליון, חלק מהרופאים חושדים בפיברומיאלגיה אבל השאלה שלי לעניין פורום זה - האם יכול להיות שמדובר במחלת הכלבת שהתפרצה לאחר כשנתיים מאז אותה נשיכה? מה הסיכוי לכך? בתודה,

לא רואה שום סיכוי לקשר בין הארועים. הכלב שנשך לא היה חולה כלבת אחרת היית מקבל הודעה בנושא ולכן גם אין שום סיכוי שנדבקת במחלה (מה עוד שמהלך המחלה שונה ממה שתארת). מאחל לך בריאות מלאה!

מנהלי פורום וטרינריה