חשש מבעית השמנה אצל חתול

דיון מתוך פורום  וטרינריה

02/06/2020 | 21:51 | מאת: טטיאנה

היי, החתול שלי בן 12, זכר מעורב ומסורס, חי רק בבית. שוקל 6.5 קילו. אוכל בעיקר פריסקס, אחרי ניסיונות של מזונות שונים את זה הוא הכי אוהב. במבט עליו מלמעלה צידי הבטן שלו קצת בולטים ובחודשים האחרונים שמתי לב שהוא התחיל קצת להתקשות לעלות על ספות ומיטות ולא יודעת אם זה בגלל ההשמנה או בגלל הגיל. עושה צרכים באופן נורמאלי כמו שתמיד היה. החשש שלי הוא מכך שהוא עלול לפתח סוכרת אם ימשיך להשמין. על איזה מזון רפואי היית יכול להמליץ שיעזור לו לרדת במשקל? תודה!

יש מזונות דיאטתיים לחתולים כמו W/D של חברת Hills. בכל מקרה ממליץ על בדיקה של רופא וטרינר לגבי הסיטואציה שתוארה

מנהלי פורום וטרינריה