בעיות עור ושיער בכלב

דיון מתוך פורום  וטרינריה

20/04/2020 | 09:38 | מאת: שמעון

שלום רב, כלב בן 13. 1. גילחו את כלבי בבטנו, לפני כ- 8 חודשים. כדי לעשות לו US. מאז השיער לא צומח. 2. כל שנה היה נושר לו השיער וצומח חדש. כבר כשנתיים שזה לא קורה. 3. בגב הייתה לו נשירה באיזור שקוטרו כ- 10 ס"מ, לאחר שהיה לו שם פצע. הפצע נרפא, השיער לא צמח. העור השתנה במשך הזמן לגוון שחור. 4. לפני כחודש, התפח לו בבטן, באזור שגולח, קרוב לרגליים האחוריות, משני הצדדים, פצע, שקוטרו הולך וגדל, ובמקביל לכך שגדל, החלק המרכזי שלו מחלים. באזור שמחלים לא צומח שיער. מצ"ב צילומים. אודה על התייחסות בעניין.

לצערי לא הצלחתי לפתוח הצילומים. חוסר צמיחת הפרווה יכול להבוע מבעיה אנדוקרינית הורמונלית. ממליץ להגיע לבדיקה של רופא וטרינר.

מנהלי פורום וטרינריה