כלב מקיא מספר פעמים כל ערב

דיון מתוך פורום  וטרינריה

20/04/2020 | 04:22 | מאת: יולנדה

תודה על עזרתכפ כלבה יורקשאירית בת שנה, חיונית אוכלת ושותה מקיאה כל ערב פעם אחת בערב צהוב עם קצץ הלילה הקיאה נוזל חום לא משלשלת וחיונית. זה קורה לה כבר פעם שלישית החודש הקאות יום יום במשך כמה ימים בפעם הקודמת לקחתי אותה פעמיים לוטרינר ונתנו לנ תרופה לבחילה אבל לא הצליחו לגלות את הסיבה. מה סה יכול להיות?

קשה לי לתת תשובה מקצועית ואמינה ללא בדיקת הכלבה. אם לא מתקדמים עם האבחנה אצל הרופא הווטרינר המטפל ניתן לקבל ייעוץ של רופא וטרינר מומחה לרפואה פנימית.

מנהלי פורום וטרינריה