כלב תחש צולע עם צילום

דיון מתוך פורום  וטרינריה

19/04/2020 | 22:33 | מאת: נתי

שלום לכולם, יש לי כלב נקניק (תחש\דקל) עם צליעה ברגל ימין קדמית (הוא בן כ- 6 חודשים), ביצענו לו צילום רנטגן ואני מצרף את התמונות. אנחנו נותנים לו כדור ביום של WeJoint articulações וכן מבצעים לו עיסוי ברגל. האם יש תרגילי פיזיותרפיה או דרך לטפל לו בצליעה? הוא כלב במצב רוח טוב ופעיל מאוד (אוהב לשחק, לרוץ) תודה רבה, נתי.

19/04/2020 | 22:34 | מאת: נתי

מצרף תמונה

לצערי לא הצלחתי לפתוח התמונה שנשלחה. האם זו צליעה מתחלפת או תמיד אותה רגל. בכל מקרה ממליץ לקבל חוות דעת נוספת של אורטופד מומחה.

מנהלי פורום וטרינריה