שיצו בן שנה וחודש מנשיר קרוב לחודשיים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

09/04/2020 | 09:27 | מאת: שיצו מנשיר

היי..יש לי שיצו בן שנה וחודש קרוב לחודשיים ממש מנשיר נאמר לנו שהוא מחליף פרווה גורית,אוכל באופן קבוע את האקנה מיקס דגים דואגת להבריש פעמיים ביום,האם הנשירה תחלוף? והאם הנשירה קשורה לזה שהוא שיצו לא מתועד? אשמח לתובנות תודה רבה מציינת את העובדה שאין לו קרחות או פצעים חלילה

נשירת פרווה אצל כלב הינה תהליך נורמלי. אינן קשר לעובדה האם הכלב מתועד או לא. לעיתים יש מקרים של נשירה מוגזמת ואפילו התקרחויות, מצב שדורש בדיקה אצל רופא וטרינר.

מנהלי פורום וטרינריה