צואה של כלב חיצוני שחור ובפנים חום

דיון מתוך פורום  וטרינריה

15/03/2020 | 19:42 | מאת: יעל

שלום ותודה מראש, יש לי כלבה קינג צ'ארלס קאבלייר בת שנתיים וחצי מהממת. בזמן האחרון שהיא עושה צרכים הצואה נראית שחור פחם חיצונית, שאני מרימה עם הניילון אני רואה שבפנים זה חום. מה זה אמור להביע הצבע השחור? חס וחלילה דם במעיים? כי בפנים כפי שכתבתי זה חום. אולי מאוכל? היא אוכלת האכלה טבעית של אבוריג'ינל פעם ביום 250 גרם שוקלת 9 קילו. תודה רבה מקרב לב על תשובתך. קצת חרדה לגבי זה. תודה מראש,,,

צבע שחור בצואה אכן יכול להעיד על דימום במערכת העיכול אולם אז הייתי מצפה שצבע הצואה יהיה אחיד. גם מוצרי מזון מסויימים עלולים לצבוע הצואה בשחור, האמת שגם אז הייתי מצפה לאחידות. ההמלצה שלי להגיע לבדיקה של רופא וטרינר על מנת לנסות לפתור התעלומה.

מנהלי פורום וטרינריה