אפילפסיה כלבים שאלה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

25/02/2020 | 22:05 | מאת: יואב

יש לי כלב שלפעמים רועד ככה וקופא אבל בבדיקות אצל וטרינר לא מצא שום דבר. מדובר באפילפסיה למרות שלא מצאו שום דבר? יכול להיות? תודה

26/02/2020 | 20:43 | מאת: מעיין

מצטרפת לשאלה. אילו בדיקות צריך לעשות כדי לזהות אפילפסיה וכיצד מתבצע האבחון?

אישית הכיוון של אפילפסיה פחות נראנ לי מתאים לתיאור שלכם. דורש בדיקה רפואית על מנת שאוכל לתת התייחסות מקצועית לסוגיה. אם לא קיבלתם מענה אצל הווטרינר שלכם מציע לפנות לדיעה נוספת של רופא וטרינר מומחה ברפואה פנימית.

מנהלי פורום וטרינריה