כלב עם כשל כליות כרוני ואקוטי

דיון מתוך פורום  וטרינריה

20/02/2020 | 19:27 | מאת: לי

שלום הכלב שלי בן 12.5 עבר בדיקת דם והתגלה כשל כליות. קראטנין= 2.62 , אמוניה=163, urea = 146. באולטרסאונד נמצא כשל כרוני של הכליות. בנוסף , ברקע בעיית לב. הוא מאושפז כבר 4 ימים ואין בדיוק שיפור. מה הסיכוי לשיפור מכזה מצב, וכמה זמן זקוקים כדי להעריך מצב זה? תודה

שאלה שמאד קשה לענות עליה בצורה מקצועית ואחראית בקבלת האינפורמציה הנקודתית הזו. בחינת המצב יכולה להיעשות רק אחרי בדיקת הכלב עם כל ההיסטוריה הרפואית הרלבנטית כמו למשל על איזו בעיית לב אנחנו מדברים. במידה והכלב מרגיש טוב ייתכן מאד ולא ניתן יהיה להורידו לערכי כליה נורמלים אך עם ערך קראטנין כפי שצוין ניתן להמשיך לחיות זמן משמעותי מאד.

מנהלי פורום וטרינריה