אלרגיה והקאות - בולדוג צרפתי

דיון מתוך פורום  וטרינריה

27/01/2020 | 08:20 | מאת: מורן

שושה שלי, בולדוגית צרפתיה בת 7.5, סובלת כבר 10 ימים מאלרגיה שהתחילה עם פריחה והפכה להקאות חוזרות, חוסר תאבון ואפתיות. שינו זירקת אנטיהבטמין, זריקה נגד הקאות, בדיקות דם, רנטגן וגם us בטן. הוטרינר טען כי יש חשש לדלקת במערכת העיכול. שושה מקבלת אנטיביוטיקה ומגני קיבה אבל הפריחה חזרה. שוב קיבלה אנטיהסטמין. אך אחרי יום הפריחה שטב חזרה. מה עושים???

ממש לא יכול לענות על השאלה מבלי לבדוק את הכלבה. הכלבה חייבת בדיקה חוזרת של רופא וטרינר.

מנהלי פורום וטרינריה