התנהגות פתאומית מוזרה של חתול

דיון מתוך פורום  וטרינריה

23/01/2020 | 22:02 | מאת: ג'יילו

יש לנו 2 חתולים בבית אחד בן 8 אחד בן 3. התנהגות נורמאלית לחלוטין גם אחד בין השני. בימים האחרונים הצעיר התחיל להתנהג קצת מוזר התקפי זעם פתאומיים כמו להתיישב על איזו נעל וכשמתקרבים ליילל בכעס, או להתנפל על מישהו תוך כדי יללות וצעקות חזקות. הוא אוכל כרגיל ושותה אבל ההתנהגות שלו שונה מבדרכ ואני דואגת שהוא מנסה לומר לנו שמשהו לא בסדר איתו. מה זה יכול להיות??? עזרה בבקשהה

שלום, על מנת לתת תשובה מקצועית אחראית יש לבדוק את החתול. מציע להגיע לבדיקה של רופא וטרינר

מנהלי פורום וטרינריה