כריות כף הרגל של הכלב

דיון מתוך פורום  וטרינריה

21/10/2019 | 13:47 | מאת: יעל

היי לכולם, לפני כמה שנים הכלב שלי הצליח לחתוך לעצמו את כריות כף הרגל. לקחנו אותו ישר לוטרינרית שלנו, היא עשתה לו בדיקת דם וגילתה שחסר לו אנזים מסויים בגוף שעוזר לכריות כף הרגל להתקשות, הוא קיבל תוספים: Pet-Form, Osteo-Form וכדורים של אבץ. עד היום הוא מקבל את התוספים האלו וכל כמה זמן הכריות שלו ממשיכות להחתך. הוטרינרית שלנו חובשת לו את הרגליים כל פעם וזה נראה כאילו זה לא משתפר, בנוסף הכריות כף הרגל שלו כל הזמן רכות ברמה שכואב לו לדרוך עליהם לפעמים. השאלה שלי היא מה נוכל לעשות כדי לעזור לו להתמודד עם הכאב ואולי גם יש פתרון אחר לבעיה שלו... הוא לא מפסיק ללקק את הרגליים שלו ואם אנחנו שמים לו קולר אליזבת הוא פשוט שוכב בפינה ובוכה. אנחנו צריכים עזרה דחופה איתו, כל עצה תעזור לנו להקל עליו.

המלצתי לקבל חוות דעת של רופא וטרינר המומחה לעור. רופאה מומחית - ד"ר רוני קאופמן רופא מתמחה - ד"ר אלעד פרי בהצלחה

מנהלי פורום וטרינריה