כלב לא אוכל ולא שותה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

06/09/2019 | 00:09 | מאת: ניב

גור מעורב קטן(פינצ’ר עם טרייר) בן 8 חודשים, מספר ימים לא אוכל ולא שותה, מאושפז עם אינפוזיה ותרופות מעודדות להוצאת הנוזלים, בוצע צילום ואולטראסאונד, רק נמצא שמלא נוזלים בלי הבנה מה הגורם, כרגע מאושפז בבית חולים וטרינרי ואני לא רואה ממש שיפור. האם יש עוד רעיונות מה ניתן לעשות, אני כבר אובד עצות, בנוסף שהכסף מתחיל להיגמר(המון המון הוצאות בשבוע). אני חייב למצוא לזה פיתרון, הוא רק גור, שתמיד בריא וקופצני. תודה מראש על כל רעיון

צר לי אבל קשה לי להתייחס בצורה מקצועית מבלי שרואה התמונה במלואה. בדיקות דם, תוצאות אולטראסאנד וכיוצא באלו. אם מאושפז בבית חולים ויש שם רופאים מומחים ברפואה פנימית מניח שנתנו לך כיוונים אפשריים, הלא כן?

מנהלי פורום וטרינריה