פצע בחניכיים לכלב גולדן

דיון מתוך פורום  וטרינריה

04/09/2019 | 00:10 | מאת: חן ירדני

יש לי גולדן בן 9, לפני כמה שבועות הופיע לו פצע אדום בחניכיים שנראה כמו אפטה, וכעת הוא הפך ללבן. ניסיתי חיטוי וצחצוח וזה לא משתפר, ראו את המקום 3 וטרינרים שונים וכל אחד מהם איבחן משהו אחר. אשמח שמישהו יאיר את עיניי- מה בדיוק יש לו שם ואיך לטפל??

04/09/2019 | 00:14 | מאת: חן ירדני

https://ibb.co/wMTfZ5c

בוודאי שבדרך כזו לא אוכל לתת אבחנה "מה בדיוק יש לו שם" ובטח ובטח לא "איך לטפל". האם נלקחה ביאופסיה מהמקום? ההמלצה שלי שאם 3 רופאים ראו את הכלב ואין כיוון אבחוני וטיפולי עד עתה לפנות לעצה של רופא וטרינר מומחה לרפאת שיניים (וחלל הפה) ד"ר יואב ברעם.

מנהלי פורום וטרינריה