שבר באגן אצל כלבה מסוג יורקשייר ננסי

דיון מתוך פורום  וטרינריה

26/08/2019 | 05:59 | מאת: יורקשרית ננסית עם שבר באגן

הכלבה שלי, מיני יורקשרית בת 8, נפלה . בצילומים שנעשו לה נמצאו שני שברים באגן, ללא תזוזה. נאמר לי שצריך לשים אותה במתחם קטן מאוד, לא לתת לה לצאת משם, כדי שהשבר יתאחה. כך עשיתי, אך היא מנסה לצאת, קופצת שם ובוכה. מדובר בכלבה מאוד אהובה, שתמיד נמצאת עם אחד מבני המשפחה, במיטה, בספה, מעולם לא נשארה לבד. אני ממש מרגישה חוסר אונים, זה בלתי אפשרי לשבת איתה כל הזמן, מה לעשות?

אני מעריך שהווטרינר שיעץ לך על הגבלת התנועה בחן את יתר האפשרויות כמו למשל התערבות כירורגית. איחוי לא יתקבל כשהכלבה תמצא בתנועה למרות ההבנה שזה לא קל לה ולא לכם.

מנהלי פורום וטרינריה