הכלב חלש באגן האחורי

דיון מתוך פורום  וטרינריה

12/07/2019 | 17:15 | מאת: יפית

שלום. הכלב שלי פקינז שיצו בן לפני כשבועיים סבל מכאבים והיה לו קשה ללכת ולשכב. טופל בבית חוליםבסטרואידים אנטיביוטיקה ומשככים.הטיפול לא עזר. הלכתי לוטרינר נוסף אמר שזו דלקת מעיים. נתן אוגמנטין . ונורדנו מינון סטרואידים וכמובן מקבל משככי כאבים. הכאב באמת השתפר.הוא אוכל שותה. אבל תופעה חדשה קשה לו ללכת.הרגליים האחוריות לא יציבות מיידי פעם.ובעשיית צרכים הוא נופל על הטוסיק. כל וטרינר אומר משהו אחר. האם החולשה היא מהאוגמנטין. הוא מקבל כדור של 875 מ"ג כל יומיים. מחלקת את הכדור ל4

המקרה של כלבך נשמע מורכב. לא נראה לי שהחולשה ממתן אוגמנטין. יש גם להבין למה התאמת המינון לכלב קטן נעשתה עם כדור אוגמנטין של 875 מ"ג ולא באמצעות סירופ ייעודי. לצורך אבחון הבעיה עצמה בשלב ראשון הייתי פונה לקבלת חוות דעת של רופא וטרינר מומחה ברפואה פנימית ומשם ממשיך. בהצלחה.

14/07/2019 | 17:06 | מאת: יפית

תודה על המענה. זה 873 מ"ג לחלק ל4 בכל יום חצי כדור. אני ממש מיואשת כבר לא סומכת על הוטרינרים שהייתי אצלם. עשו עליו נסיונות של תרופות. ואני חסרת אונים כרגע לא יודעת לאן לקחת אותי.

מנהלי פורום וטרינריה