פריצת דיסק לכלב פקינז שאינו גיזעי במשקל 7.5 קג

דיון מתוך פורום  וטרינריה

07/06/2019 | 16:08 | מאת: אמא של מוקה

לכלב שלי פריצת דיסק. הפריצה השנייה התרחשה לאחר שהיה בריא חודשיים. הטיפול שלו הוא סטרואידים ומנוחה. כעת נוצר הפצע הנורא הזה לאחר 3-4 שבועות של מנוחה. האם הכלב יכול להתאושש? האם מומלץ לשקול המתת חסד? יש לו תחושה ברגליו האחוריות אך הוא גורר את פלג גופו האחורי ומסוגל לקשקש רק בבסיס זנבו ובאופן חלקי. אודה לייעוץ.

שלום, צר לי אך לא יכול להתייחס באופן מקצועי ומוסמך ללא בדיקת הכלב. מומלץ להגיע לייעוץ של רופא וטרינר.

מנהלי פורום וטרינריה