כלבה מטופלת בכימותרפיה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

01/06/2019 | 23:18 | מאת: איולה

הכלבה שלי חולה בלימפומה, מקבלת טיפול כימותרפי. שילוב של זריקות כימו הניתנות במרפאה , כדורי סטרואידים ובהמשך גם כדורי כימו שתקבל בבית. אני בהריון, טרימסטר ראשון, האם עלי להיזהר/ להימנע משהות ליד הכלבה?? מה הסיכון להריון או לעובר ?? האם במצב של הריון בבית מומלץ להפסיק את הטיפול של הכלבה?? יש לציין שהכלבה צמודה אלינו כל הזמן.. ואני ממש בלחץ מזה עכשיו.. תודה רבה!

שלומות, במקרה זה הואיל ומדובר בך מעדיף שתקבלי התשובות לשאלות ששאלת מהרופא המטפל שלך.

מנהלי פורום וטרינריה