התקפת לב בכלבה חצי שיצו וחצי מלטיז בת 13

דיון מתוך פורום  וטרינריה

06/05/2019 | 16:04 | מאת: שירי

מצאתי את הכלבה שלי, חצי שיצו וחצי מלטיז, בת ה-13 מתה הבוקר בתנוחת שינה טבעית (אבל לא במקום הרגיל שלה). לא היו סימנים קליניים והיא היתה שמחה ומאושרת. הדבר היחיד הוא שבערבים (כבר כמה שנים) היא היתה לפעמים נושמת מהר ועם פה פתוח (כאילו כדי לקרר את עצמה). יש לציין שלא לקחנו אותה הרבה לויטרינר. הבוקר הווטרינר שלה העריך לפני התסמינים שהיא מתה מהלב. האם ניתן היה למנוע את המוות הזה איכשהו? כי סהכ 13 זה גיל צעיר לכלבים מהסוג הזה. ויחד עם זאת היא היתה בסדר. תודה רבה!!!

לצערי על פי התיאור קשה מאד לקבוע את סיבת המוות וכך גם לא אם היה ניתן למנוע זאת.

מנהלי פורום וטרינריה