החתול המקיא חתול מקיא

דיון מתוך פורום  וטרינריה

15/04/2019 | 11:44 | מאת: אורלי

שלום חתול הבית שלי בן 13 אוכל כבר 8 שנים אוכל רפואי royal canin urinary כי היו לו בעיות בדרכי השתן. לפני שנה החלפתי לו ל urinary של חברות אחרות כגון היילס, אך חזרתי למקור לפני כמה חודשים. בשנה האחרונה הוא מקיא , לרוב ללא hairballs, כל 1-2 ימים. עבר את כל הבדיקות (צילום, בדיקת דם נרחבת, בדיקת צואה) ונמצא שבריאותו תקינה. הוא ממשיך להקיא כהרגלו ואני אובדת עצות. מה עוד אפשר לעשות? תודה

אם אינו מטופל לכדורי פרווה יש לתת טיפול מנע (בהנחה שהבדיקות עד כה תקינות) אם לאחר מכן עדיין ממשיך להקיא יש צורך בהמשך אבחון

מנהלי פורום וטרינריה