טיפול ביולוגי וחתולה ביתית

דיון מתוך פורום  וטרינריה

07/04/2019 | 15:56 | מאת: סיגל

שלום, בני יתחיל לקבל בקרוב טיפול ביולוגי, שמחליש את המערכת החיסונית. נאמר לנו שרצוי שהחתולה הביתית שלנו לא תהיה בסביבתו כי חתולים הם נשאים של cmv, ואם במקרה בני ידבק ממנה במחלה זאת, היא עלולה להיות מאוד חריפה במצב בו יהיה תחת טיפול ביולוגי מה ידוע לך על כך ? תודה

ראשית מאחל בריאות מלאה לבנך. שנית, איני יודע ממי קיבלת את האינפורמציה שלמיטב ידיעתי מוטעית. ממה שאני יודע וירוס ה-CMV ממשפחת ההרפס של חתולים הוא ספציפי למין, משמע שאינו יכול לעבור לבני אדם וגם לא לכלבים (אלא להדביק חתולים אחרים). על מנת לוודא את הנושא בביטחון מלא מציע לך להיות בקשר עם רופא המומחה למחלות זואונוטיות - (מחלות המועברות מבעלי חיים לבני אדם).

07/04/2019 | 17:04 | מאת: סיגל

רק אוסיף - איפה ניתן למצוא מומחה למחלות זואונוטיות ? שוב תודה.

אין לי היכרות אישית עם רופא שזה תחום התמחותו. משוטטות באינטרנט עלו מספר שמות, ולכן ממליץ לך לעשות אותו דבר ואז לבחור את הרופא המתאים.

08/04/2019 | 12:11 | מאת: סיגל

רק בריאות.

מנהלי פורום וטרינריה