מזון לאחר ניתוח עיקור

דיון מתוך פורום  וטרינריה

01/04/2019 | 09:45 | מאת: רונן

שלום, האם ישנן המלצות תזונה לאחר ביצוע ניתוח עיקור לכלבה - כגון: הפחתת כמות המזון בכדי למנוע השמנה ? האם ישנן המלצות אחרות ? ובנוסף מהי כמות "החטיפים" שניתן לתת לכלבה במהלך היום - "החטיפים" מיועדים לאילוף האם נקניקיות עוף מתאימות לשימוש כחטיף או שערכן התזונתי עלול לפגוע בבריאות הכלבה ? תודה רבה על הסיוע

ההמלצות הן אינדיבידואליות ואינן גורפות. נכון שי לא מעט כלבות שלאחר עיקור נוטות להשמנה ןלכן רצוי לעקוב, ובמידת הצורך להוריד כמויות של מזון או להתאים את סוג המזון מבחינת ערכו הקלורי.לגבי חטיפים הכל במידה. אישית מעדיף חטיפים מסחריים מאיכות טובה על נקניקיות עוף.

מנהלי פורום וטרינריה