חוסר חלב בעטינים של הכלבה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

01/03/2019 | 18:44 | מאת: כלבה

היי, יש לי כלבה כרגע לאחר המלטה.. הגורים יונקים והכול אבל שאני מנסה קצת ללחוץ על העטינים לא יוצא חלב משום מה. בהתחלה היה המון חלב הגורים ינקו אבל כרגע אין כמו שהיה.. זה משו שהיא מייצרת ? אם אפשר הסבר מדויק בנוגע לכול זה כי מאוד חשוב שהגורים ינקו ויתפתחו כמו שצריך אשמח לעזרה .

אם הגורים יונקים ורגועים סביר להניח שאין בעיה. לחץ על העטין לא תמיד נותן אינדיקציה נכונה, בעיקר במידה ונעשה בצורה לא נכונה. במידה והדאגה תמשיך יש לפנות לבדיקה אצל הרופא הווטרינר המטפל.

02/03/2019 | 17:12 | מאת: אוכל לכלבה בהריון

תודה על התשובה נקווה שהם יונקים והכול בסדר.. עוד שאלה קטנה כרגע בהנקה הבנתי שצריך אוכל עשיר בסידן חלבונים וכול מה שמסביב האם האוכל pet kind הוא אוכל שמספיק טוב לכלבה בהנקה ?

לא מכיר את סוג המזון הזה. בשלב ההנקה ניתן לתת לכלבה המניקה מזון גורים מאיכות טובה.

מנהלי פורום וטרינריה