מיינה עומדת על רגל אחת,ולא מדברת עם אשתי

דיון מתוך פורום  וטרינריה

27/02/2019 | 18:18 | מאת: נתן

אימצנו גוזלית מיינה שנפלה מהקן היא גדלה לתפארת שמה ציפי היא בת שנה ומאוד חברותית יושבת על היד ולא מפסיקה לדבר ברמה של תוכי! ...היא ישנה בעמידה על רגל אחת, בזמן האחרון שמתי לב שגם כשאינה ישנה עדיין מעדיפה לפעמים לעמוד על רגל ימין בלבד כשרגל שמאל מקופלת ,ככל הידוע מעולם לא ניפצעה ולא מראה סימני מצוקה ,אבל אני מודאג...יש מצב שכואב לה או משהו קרה לה ברגל ללא ידיעתי? קראתי שבחסידות ופלמינגו רגל אחת זה המצב הטבעי מקווה שזה המצב עם ציפי ב)שאלה נוספת ברשותכם: היא מתרפקת על בת זוגי כאילו רואה בה אמא ומסתכלת עליה כמהופנטת, אבל לא מדברת איתה, שתיקה גמורה כשהיא בסביבה...וכשבת זוגי יוצאת מהבית היא מתחילה לדבר איתי כל היום יש הסבר לזה?

ראשית למען ההגינות איני מומחה לציפורים. לעניינו של דבר התופעה שתארת עשויה להיות נורמלית. במידת הצורך אנא פני לרופא וטרינר ואולי במקרה זה כדאי לפנות לרופא וטרינר המומחה בתחום.

מנהלי פורום וטרינריה