חתול המאבד את קולו בעקבות טראומה או ויראלי?

דיון מתוך פורום  וטרינריה

23/02/2019 | 15:15 | מאת: נורית

שלום, לפני כשבוע היינו אצל הוטרינר שלנו עם החתול בעיה מסוימת וריח רע מהפה. הוא עשה לו בדיקות דם וגם אמר שייש לו דלקת חניכיים וצריך אנטיביוטיקה. הביא לתת לו כדורים למרות שרציתי זריקה אך לא היה. אחרי שבוע חזרתי כי לא היה מוכןמלקחת כדורים ושוב ביקשתי זריקה כי לא הלך. היה וטרינר מחליף ולא הכי עדין ומיונן ושוב בדק את החתול ופתח לו כמה פעמים את הפה וצילם כדי לשלוח לוטרינר כדי שיגיד אם צריך למרות שכבר נאמר שהוא צריך בפעם שעברה. בסוף נתן בכוח סירופ כי שוב לא היה תרופה במזרק וגם תירץ שיותר טןב בסירןפ. חזרתי הביתה עם חתול טראומתי שצריכה לתת לו עכשיו אנטיביוויקה במזרק במשך 10 ימים. הבוקר קמתי לחתול מרוחק שקצת איבד את קולו ואני לא יודעת ממה זה. נראה גם בדיכאון. וזה חתול שרגיל להסתובב בבית ולילל בקול רם. כל הזמן שוכב באיזה פינה. מה לעשות?

צר לי לשמוע על החוויה שעברת. אני בטוח שאת מבינה שמבלי לבדוק את החתול לא אוכל לתת תשובה מושכלת ומקצועית. אין ספק שכדאי לבדוק את החתול שוב ותוכלי לקבל חוות דעת נוספת מרופא וטרינר.

מנהלי פורום וטרינריה