כלבה לאחר המלטה בדיכאון

דיון מתוך פורום  וטרינריה

21/01/2019 | 23:35 | מאת: כלבה לאחר המלטה

היי אז ככה יש לי כלבת שיצו שהמליטה 6 גורים בריאים שהיום הם בני 5 שבועות כל מה שעברנו בהמלטה היה סיוט אחד גדול הכלבה קיבלה קדחת חלב שהיו בני 12 ימים ולאחר מכן הוטרינר אמר שהיא לא ממליץ להחזיר אותה להניק אך זה אפשרי אם טיפול מוסרי זה היה קשה מדי לא לתת לה להניק אז נתנו לה עד שאתמול שוב קיבלה קדחת חלב והפעם באמת לא ניתן לה להתקרב רק שזה שונה ממה שחשבתי בגלל שהגורים כבר גדולים חשבתי שיהיה קל יותר אך זה לא כך היא עדיין בוכה ורוצה אותם אני סוגר אותם בחדר נפרד ומעכשיו נותן להם רק אוכל לגורים רטוב והכלבה ממש סובלת ולדעתי היא בדיכאון כמובן שהיא הולכת להתעקר אחרי זה השאלה שלי היא כזאת האם אפשרי שאחסן את הגורים כבר עכשיו ואמסור אותם או שזה באמת קריטי לחכות עוד שבוע ? הכלבה ממש סובלת מזה תודה

אין לחסן הגורים לפני גיל 6 שבועות. הכלבה תחזור לעצמה, אל דאגה....

מנהלי פורום וטרינריה