שלשול ועצירות אצל גורה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

10/01/2019 | 22:33 | מאת: דפנה

היי, יש לי גורה בת 5 חודשים מעורבת שוקלת 16 קילו. היה לה שלשול חריף במשך יומיים (לא דמי). למזלנו היא מצליחה לשלוט ורומזת לנו כשרוצה לעשות בחוץ. היינו אצל וטרינר ונאמר לנו שמדובר בדלקת במעיים (אכלה משהו לא טוב בחוץ). למרות זאת לכלבה יש תיאבון, מרץ, שמחה. מקפידים שתשתה מים. החל מיום רביעי בערב נתנו לה אוכל רפואי מעורבב עם אורז עיסתי. היא המשיכה לשלשל במהלך הלילה עד הבוקר. בשעה 10:00 בבוקר ביום חמישי קיבלנו קקי בעל מראה מוצק השעה 22:30 בערב והכלבה לא עשתה שוב מאז (יותר מ12 שעות). האם זו תגובה נורמלית? כמה ימים היא יכולה להיות בעצירות? וכמה ימים מומלץ למשוך את האוכל הרפואי? תודה רבה

מתנצל על העיכוב בתגובה. אי מתן צואה במשך 12 שעות אינו חריג. ממליץ לפנות לווטרינר המטפל על מנת לקבל החלטה כיצד להמשיך.

מנהלי פורום וטרינריה