זיהום בריאות אצל חתול

דיון מתוך פורום  וטרינריה

30/12/2018 | 17:10 | מאת: ענב

החתול שלי עבר סירוס לא מזמן (לפני שבועיים בערך) ועכשיו הוא לא אוכל, לא שותה, הוא חלש מאוד וכל היום שוכב ולא עושה כלום לקחנו אותו לאותה וטרינרית שסירסה אותו והיא אומרת שיש לו זיהום בריאות ושצריך לנקז את זה וכל זה יעלה 3,000₪. האם הסירוס יכול להיות קשור לזיהום בריאו ת? והאם המחיר הזה הגיוני?

מתנצל אך קשה לי להתייחס באופן מקצועי ואחראי לשאלות שנשאלו מבלי לבדוק את החתול. איני לגמרי מבין על איזה ניקוז מדובר. מציע שאם יש לכם תהיות שיכולות להיות לגטימיות לפנות ולקבל חוות דעת מקצועית נוספת.

מנהלי פורום וטרינריה