האם שימוש בגאפנטן 100מג ×2 ביממה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

22/12/2018 | 21:18 | מאת: זואי

לכלבתי יש כאבי ברך כנראה על רקע סחוס שחוק. הוצע לי לתת לה גאבאפנטן 100מג פעמיים ביום. לזואי יש בעיות בלב מטופלות בטיפול קרדיאולוגית תרופתי. הגאבפנטן הוצע לזואי לכל חייה כתרופה קבועה. זואי בת 15.5 שנים האם יזיק לה והאם גאבפנטן תרופה יעילה לכאבי הברך? תודה האמא של זואי שמודאגת........

למיטב ידיעתי, לא אמורות להיות תופעות לוואי הקשורות ללב כתוצאה מהשימוש בגבאפנטן. לגבי יעילותה במקרה של כלבתך תוכלי לבחון זאת במבחן התוצאה.

מנהלי פורום וטרינריה