גור חתולים חולה כבר מעל שלושה חודשים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

17/12/2018 | 14:37 | מאת: מישל

יש לי גור חתולים בן 5 וחצי חודשים חתולים שחולה מאז שהוא אצלינו.. כבר כמעט 3 חודשים. בקיצור : שילשולים+הקאות+ קוקסידיה שטופלה+דלקת עיניים+ דלקת אוזניים+ דלקת בשתן וחוסר תיאבון בהרחבה בהתחלה היו שילשולים נתנו טיפולים ואז עשינו בדיקות צואה גילינו קוקסידיה המשכנו לטפל, התחיל להקיא ועשינו בדיקות דם ואולטרסאונד שלא נתנו הרבה אבל הוחלט לעבור למזון Z/D יחד עם נוזלים לווריד ואנטיביוטיקה נוספת והפסיק לשלשל לשבועים ואז חזר במקביל הייתה דלקת עיניים שלא יכולנו לטפל כי כל טיפול שניסינו גרם לאדמומיות ונפיחות והיא עברה לבד ודלקת אוזניים שטופלה עם ג'ל לתוך העוזן ועכשיו משילשום הוא מסרב לאכול (אוכל אחרי זריקה של משפר תיאבון ולא אוכל מעבר) ושותה המון ובבדיקת שתן התגלתה דלקת בשתן מה אנחנו מפספסים? *אני משום מה לא מצליחה לעלות את הPDF של הבדיקות

מבין את התסכול שלכם אך ללא בדיקה של החתול לא אוכל להתייחס לרצונכם. מציע שתגיעו לבדיקה אצל רופא וטרינר פנימאי מומחה. ישנן מספר אפשרויות בארץ.

17/12/2018 | 15:04 | מאת: מישל

האם אתה מכיר מישהו באיזור הצפון- מגדל העמק, עפולה, נצרת, טבעון, רמת ישי, חיפה?

מנהלי פורום וטרינריה