פינקי שלי , בת 13 , פינצ׳רית מעורבת עם טרייר..

דיון מתוך פורום  וטרינריה

09/12/2018 | 00:37 | מאת: ליאת ולנסי

שלום, הכלבה שלי בת 13. מסוג פינצ׳ר מעורבת עם טרייר. בשבוע האחרון לא אכלה, הקיאה כל מה שהכניסה לפה, בקושי זזה, רועדת, ואפטית מאוד. לקחנו אותה לווטרינר בפעם הראשונה והוא הביא לה אנטיביוטיקה למערכת העיכול כנראה חשב שזה קשור לגסטרו ובנוסף המליץ על אינשור. אתמול לקחנו אותה שוב לווטרינר והוא עשה לה בדיקות דם וחיסון נגד תולעת הפארק למקרה וזו הבעיה. הווטרינר התקשר בערב ואמר שהתוצאות שבבדיקות הדם נראה שיש לה אי ספיקת כליות ויש להביא אותה לאשפוז לקבלת נוזלים והמשך טיפול. בבית החולים אשפזו אותה, לקחו בדיקות דם נוספות ומורחבות יותר וקבעו אולטרסאונד מומחה למחר (יום ראשון) התקשרתי אתמול בלילה לברר אם יש שיפור ואמרו שהתוצאות של בדיקות הדם לא מזהירות , היא אובחנה גם עם דלקת בלבלב בנוסף לאי ספיקת כליות. מה לדעתך צריך לעשות ? לנסות כל טיפול או להרדים אותה כדי שלא תסבול ?

השאלה קשה והתשובה עוד יותר. המוטו שלי בחיים שאיכות חיים קודמת לאריכות חיים. ממליץ לחכות לבדיקת האולטראסאונד, לראות איך הכלבה מגיבה לטיפול ב-48 השעות הקרובות ואז לבצע החלטה מושכלת יותר. הרבה בריאות!

מנהלי פורום וטרינריה