רעידות לאחר עיקור פודלית

דיון מתוך פורום  וטרינריה

08/12/2018 | 19:33 | מאת: מיכל

לפני יומיים וחצי עיקרתי את הפודלית שלי שמשקלה 2.5 קילו. באותו הערב כבר אכלה ושתתה. בהתחלה לא זזה וככל שעבר הזמן ניכר שיפור בקצב שבו היא זזה. עדיין לא מסוגלת לקפוץ ולעמוד ולא שמחה כמו לפני כן. 1. אני פונה אליך מכיוון ששמתי לב שלפעמים היא רועדת. מה הסיבה לכך והאם ייתכן שיש צורך לתת לה תרופה? 2.נראה כאילו היא איבדה את האמון בבני אדם. כשבאים ללטף אותה או להרים אותה היא עם זנב בין הרגליים ורועדת. האם ייתכן שמפחדת מאיתנו? תודה רבה

בפירוש ייתכן שפרוצדורת העיקור היוותה טראומה עבור הכלבה. אם הבעיה נמשכת ממליץ לפנות לבדיקה אצל רופא וטרינר.

מנהלי פורום וטרינריה